Edelliset Jaksot

Mamu ja Juntti Kausi 2:

Tänään Mamu ja Juntti ottavat politiikan persposkesta kiinni ja puhuvat tulevista presidentinvaaleista. Sekä Jennin ja Saulin tulevasta vauvasta eli Jeulista.

Onko mulkkusi muuttunut oranssiksi? Kannattaa mennä lääkäriin, sillä se saattaa olla Yhdysvaltain presidentti. Tällä viikolla Mamu ja Juntti Podcastissa Iikka ja Peter pohtivat tiiviisti ja asiattomasti ilmiötä nimeltä Donald Trump.

Tällä viikolla Mamu ja Juntti Podcastissa laita paukkuu ja pleksi kolisee, kun koomikot Iikka (Juntti) ja Peter (Mamu) käyvät ottelurangaistuksen arvoisesti kiinni jääkiekon SM-liigaa riivaavaan väkivaltaongelmaan!

Tällä viikolla Mamu ja Juntti Podcastissa: Jari Sillanpää ja vauhtiautoilu! Stand up-koomikot Iikka ja Peter ottavat Siltsun piripäristelyn pehmeään mutta tarkkaan käsittelyyn.

Tällä viikolla Mamu ja Juntti Podcastissa tiukkaa tissiasiaa – eikä mitään setämiesten kuolausta vaan tiukkaa tuumausta ryntäiden alkuperäisestä käyttötarkoituksesta eli imettämisestä! Mikä siinä niin ihmisiä stressaa, että vauva saa ruokaa luonnon muovaamasta astiasta keskellä kirkasta päivää?

Mamu ja Juntti Podcast tekee paluun!

Stand up -koomikot Iikka Kivi (juntti) ja Peter Sapiano (mamu) täyttävät nettiaaltosi 20 minuutiksi kerrallaan – vähemmän lätinää ja enemmän tiivistä tykitystä!

Tällä viikolla puheenaiheina Turun veitsi-isku sekä Trumpin ja Niinistön presidenttimiitinki

Mamu ja Juntti Kausi 1: 

Tällä viikolla Mamun ja Juntin podcastissa – Teatteri RIOn takahuoneessa oli vieraana Fathi Ahmed. Jutellaan muun muassa: Naurun Tasapiano 3, Oulun kiertue, Terrorismi.

Tällä viikolla Mamun ja Juntin podcastissa – Remakan takahuoneessa puhutaan kaikenlaisista asioista. Mamulla oli paljon kysymyksiä, mutta ei ymmärtänyt niistä mitään. Ymmärrätkö sinä?

“Tällä viikolla Mamun ja Juntin podcastissa – Remakan takahuoneessa istuu Matti Patronen ja Petri Hankonen syömässä, juomassa ja höpöttämässä erilaisista lavakokemuksista.
Tämän lähemmäs aitoa behind the scenes -meininkiä et komiikkapiireissä pääse!”

“Tällä viikolla Mamun ja Juntin podcast lähtee Rokualle – takahuoneessa istuu kolme väsynyttä koomikkoa syömässä, juomassa ja höpöttämässä. Tämän lähemmäs aitoa behind the scenes -meininkiä et komiikkapiireissä pääse!”

“Tällä viikolla Mamun ja Juntin podcastissa väkeä kuin pipoa – Tampereen jampat Sampsa Simpanen, Olli Siiki ja Antti Syrjä, puheenaiheena koomikon sipulin kesto!”

Uu jee! Tällä viikolla Mamu ja Juntti tarraavat nelin käsin kiinni pakolaiskriisiin ja pohtivat, pitääkö rasismia ymmärtää. Turinaa myös Teemu Vesterisen kovista keikoista ja sneak peek open mic-klubien kiinnostavimpiin tämänhetkisiin tyyppeihin.

Tällä viikolla emme valitettavasti ehtineet täräyttää uutta podcastia eetteriin, mutta Iikka höpötteli kyllä Yle Puheella Anitta Ahosen kanssa syövästä, vammaisista ja kuolemasta. Kuuntele!

http://areena.yle.fi/1-2376383

Tällä viikolla Mamun ja Juntin jututettavaksi istahtaa Naurun tasapainon kolmoskauden kisakki Toni Jyvälä – mies, jonka tekee kenties Suomen tarkimmat act-outit. Mitäs ne sitten on? Kuuntele niin tiiät!

Juhuu!

Mamu ja Juntti is back! Ollaan kuunneltu palautetta ja hommattu paremmat äänitysvermeet. Tämän lähes maagisen tekniikan siivittämänä Iikka ja Peter puhuvat syksyn ekassa jaksossa Muumimaailmasta, Unkarista, pakolaiskriisistä ja suhtautumisesta kesäsäähän!

Tällä viikolla Mamu ja Juntti keskustelevat Ferrix Hovin ja Tommi Ylimäisen kanssa kirpputoriryöstöistä, kuinka kallista alkoholi on pubissa, teekkarielämästä ja jääkiekosta. Lisäksi pojat kiusasivat mamua kuten aina.

Tällä viikolla Mamu ja Juntti keskustelevat pappismiehen kanssa evoluutioteoriasta ja kreationismista.

Tällä viikolla Mamu ja Juntti kertaavat kiertuekuulumiset, pohtivat nykypolitiikan problematiikkaa ja kuuntelevat viestejä ulkoavaruudesta. Nyt on kova!

Mamun ja Juntin Erikoisohjelma.
Mitä siellä Puhutaan? Kuka on Matti Patronen, Naurun Tasapainoon pääseminen, Onko teknologia hyvä vai huono asia. Vieraana Matti Patronen

Tällä viikolla Mamun ja Juntin podcastissa puhutaan Naurun tasapaino-kiertueesta, millaista on suomalaisuus.

Mamun ja Juntin Erikoisohjelma.
Mitä siellä Puhutaan? Ihkun keikka, pyöräilykiertue, Fransmannin ruoka. Vieraana Ville Saaren

Tällä viikolla Mamun ja Juntin podcastissa puhutaan Pertti Kurikan Nimipäivien Euroviisupaikasta – miksi Suomessa hävetään, säälitään ja dissataan niin älyttömin perustein? Mitä se meistä kertoo? Vieraana podcastin vakioviiksi Tommi Ylimäinen

Tällä viikolla Mamun ja Juntin podcastissa kurkataan abiristeilyn syöveriin, spekuloidaan Naurun tasapainon kolmoskauden koomikkokattausta – sekä pidetään sunnuntaisaarna käsikirjoittamisen merkityksestä komiikassa. Jyhkeä jedi suosittelee!

Mamun ja Juntin Erikoisohjelma.
Mitä siellä Puhutaan, Suomalaisten elämää Kanadassa, mitä näet Facebookissa, Porno? Mukana Oululaisen Esa “Lisuliini” Kauranen, nuori mies, joka kantaa ristiä rinnassaan.

Tällä viikolla Mamu ja Juntti päästävät kuulijansa kaikkein pyhimpään. Siis ei housuun. Vaan takahuoneeseen! Mitä siellä puhutaan, miten pää pysyy läjässä ja mistä Iikka sai viinerin? Mukana oululaisen komediakosmoksen nuortähti Tommi Ylimäinen.

“Tällä viikolla Mamu ja Juntti ottavat käsittelyynsä uskomushoidot reikistä yksisarvisiin. Miksi nykytiedolla varustettu Sapiensin Homo uskoo niin älyttömiin juttuihin? Millaista on uskoa makkaraan? Ja millainen suojelusenkeli on Pasi?”

Mamun ja Juntin Podcast palaa internet-eetteriin joululomilta – ja heti ajankohtaisiin aiheisiin kiinni iskien! Miltä huumoria ammatikseen tekevistä tuntuu, kun kollegoita murhataan Ranskassa? Mukana helsinkiläskoomikotIda Grönlund ja Pietari Vihula sekä suomalaisessa muslimikulttuurissa varttunut Fathi Ahmed. Kovalla setillä alkaa vuosi!

Vuoden viimeisessä podcastissa Peter ja Iikka pistävät vuoden 2014 halki Top 5 Ilmiöt -listoillaan – niin hyvässä kuin pahassa.

Mamu ja Juntti kiittävät kuulijoitaan ja vieraitaan mahtavasta vuodesta! Ollaan kuulolla jälleen tammikuussa 2015!”

Mitä puhumme tällä viikolla?

Kiroilu, GTA V, Kanadalaisten alkoholinkäyttö, ja kehutaan iisalmisia

Jakso 15 – Mamu ja Juntti – Tommi Ylimäinen

Mitä puhumme tällä viikolla?

Suomen laki

Jakso 14 – Mamu ja Juntti – Mika Eirotvaara

Mitä puhumme tällä viikolla?

Mikan ura

Jakso 13 – Mamu ja Juntti – Heikki Vilja

Mitä puhumme tällä viikolla?

Nauruntasapaino Finaali, Ismo Leikola, Pippeli

Jakso 12 – Mamu ja Awe “Juntti”

Mitä puhumme tällä viikolla?

Nauruntasapaino Finaali, Ismo Leikola, Stand up Oulu

Jakso 11 – Mamu ja Juntti

Mitä puhumme tällä viikolla?

Julkkis

Jakso 10 – Mamu ja Juntti

Mitä puhumme tällä viikolla?

Masennus

Jakso 9 – Andre Wickström

Mitä puhumme tällä viikolla?

Millaista stand up on nykyään verrattuna menneeseen aikaan

http://www.andrewickstrom.com/fi/

Jakso 8 – Mamu ja Juntti

Mitä puhumme tällä viikolla?

Uskonto

Jakso 7 – Mamu ja Juntti

Mitä puhumme tällä viikolla?

Elokuvat, vanhemmuus, lestadiolaisuus, naurun tasapaino 3

Jakso 6 – Päivi Kuuva

Mitä puhumme tällä viikolla?

Naurun Tasapaino jakso 2.

Jakso 5 – Mamu ja Juntti

Mitä puhumme tällä viikolla?

Naurun Tasapaino jakso 1, Kummitus.

Jakso 4 – Ismo Leikola

http://www.ismoleikola.com

Jakso 3 – Robert Pettersson

Mitä puhumme tällä viikolla?

Naurun Tasapaino, Julkkis, Mitä Nyt.

Jakso 2 – Janne Westerlund

Mitä puhumme tällä viikolla?

Kuka on Janne Westerlund, Naurun tasapaino, Ruotsin Stand up komedia, Sanna Stellan

http://www.jannewesterlund.com

Jakso 1 –

Mitä puhumme tällä viikolla?

Oulun Komediapatteri, Naurun tasapaino, Patio Fest -viihdefestivaali ja kesä

Intro Musiikki

Erityiset kiitokset: Pekka Moilanen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s